dimarts, 19 de juny del 2012

ObriM pEríodE d'InscripCió al CirC (2012-2013)

Imágenes integradas 4


Hola famílies!

CirC de PuCes, espai de criança compartida per nens i nenes d'1 a 4 anys, en el marc de l'educació lliure busca famílies que vulguin participar del projecte el proper curs 2012-2013.

El Circ és un espai on els
nens i les nenes són respectats des de la seva individualitat i on els acompanyem en el seu procés de creixement per protegir la seva integritat tant física com emocional.


Al projecte ens organitzem per comissions i en la mida del possible ens agradaria que cada família formés part d'una comissió (Bricolatge, difusió, stock, etc.).

Es
participa de les reunions que es fan conjuntament equip pedagògic i famílies.
Horari serà de 9 a 14:30 i seguirem el calendari escolar per les vacances de Nadal i Setmana Santa. A l'estiu allargarem el curs fins a meitats de Juliol. 

El
preu són 350 euros/mes per cada dia. Hi ha possibilitat de venir 3 dies per setmana (280 euros/mes) i possibilitat de 2 dies (180 euros/mes). En el cas de voler fer 3 dies i/o 2 dies s'hauran d'especificar els dies de la setmana que decidiu venir, per tal de seguir cobrint la ratio.
El menjar l'organitzem a partir d'un menú vegetarià el·laborat i consensuat pels adults, cada dia una família rotativament porta el menjar per tot el grup.

El Circ disposa de
15 places pel curs següent. Per tant, acompanyarem a 15 nens i nenes i les seves famílies. El dia a dia al Circ funciona a partir del joc lliure i espontani dels infants, a partir d'uns ambients preparats amb el material adequat i distribuït per racons.

La ratio que ens plategem inicialment és 7 nens/es per 1 educador/a.

En aquests moments
està oberta la inscripció al projecte que implica omplir un formulari i fer una reserva de la plaça ingressant una quota. Si alguna persona està interessada pot posar-se en contacte amb nosaltres, més abaix facilitem el contacte.

Us esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.