diumenge, 21 d’abril del 2013

Divendres d'abril

Ja fa setmanes que l'energia de la primavera es fa notar al Circ. Aquest divendres ha tornat a ser un dia molt intens, com tots des de que ha arribat el bon temps i la calor!

Les puces han jugat al sorral, han corregut amb les motos, han jugat amb l'aigua i han investigat les plantes que tenim al pati. 






Un cop a la sala de coixins han navegat pel mar en un vaixell imaginari, han saltat, s'han gronxat a les teles, han corregut, han miolat, i finalment han aixafat en colla la soferta Marta!




Acabat el matí, han gaudit d'un dinar al pati a l'ombra dels arbres fruiters. I després de jugar una estona més, algunes puces han tancat el dia plantant unes margarites amb la Rosa.


divendres, 19 d’abril del 2013

Festa de Primavera i Jornada de Portes Obertes




Ens trobarem el proper dissabte 27 d'abril d'11h a 14h al nostre pati ben florit i primaveral!

Durant el matí obrirem l'espai del Circ de Puces per a què vingueu a gaudir del joc lliure dels infants als diferents ambients del Circ i celebrar la primavera. Gaudirem del pati amb el sorral, les motos, la caseta i una proposta concreta per jugar amb aigua, podrem saltar a la sala de coixins i gaudir d'un pica-pica colorit que prepararem des del Circ.

També trobareu el 2on Mercat de Segona Mà!

A les 12.30h començarà la xerrada informativa del Projecte, mentre les puces poden seguir jugant al pati o a la sala de coixins amb l'acompanyament d'un adult.

Es prega confirmació d'assistència a circdepuces@gmail.com.

Ens trobem entre flors de taronger!

Us hi esperem!